Hej alla 3D-entusiaster!


Som utlovat kommer en ny runda kurser erbjudas närmasta veckorna. Kursanmälan öppnar fredag den 5:e maj kl 12:01 så var beredda med musen. Vi har tidigare haft problem med att hemsidan inte alltid öppnar kurserna när vi vill, men Spidera ska nu ha fixat detta (håller tummarna)! Om inte, vänta gärna till efter ~12:30 med att höra av er ifall det skulle strula.


Fortsättningskurs - 09/05 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt 2st Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+, exempelvis ytterligare printmaterial (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints!


SLA Formlabs - 08/05 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs, Fortsättningskurs

SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Denna kurs ger dig access till våra "plug-and-play" SLA skrivare Form2 och Form3, de är inte lika snabba som SL1S, men är enklare att använda och kan printa större utskrifter


SLA Prusa - 09/05 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs, Fortsättningskurs

SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Men! Med den nya SL1S skrivaren så kan en få högkvalitativa utskrifter snabbare en vad vanliga filamentskrivare klarar av!


Introkurs - 10/05 kl 17:31 -- Mötesplats: Signes - Krav: Inga

Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden.


Laserskärare - 15/05 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få access till vår redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material, det är bara fantasin som sätter gränserna!


Kom också ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen! Om det står att ni är reserv och det finns plater kvar kommer vi att manuellt fixa detta.

Ha det gött så ses vi!

// 3Dteamet