Hej alla 3D-entusiaster!


Nu är det ett "new year, new me" och hur kan en fira detta bättre en genom att lära sig nya färdigheter inom 3D-printing; särskilt när det är gratis och lärorikt?!

I början av LP3 kommer vi hålla i intro-, fortsättnings- och laserkursen. Ingen Form2-kurs i denna runda då vi fortfarande jobbar med en stor överaskning kring dessa skrivare!!! Gå med i vår discord-kanal för att vara bland de första att veta när detta är klart. Och slutligen tagga 3D-teamet aspning nu i LP3/LP4, mer info kommer!!!!!!

Kursanmälan öppnar på måndag (23/2) klockan 12. Vi har tidigare haft problem med att hemsidan inte alltid öppnar kurserna när vi vill, så vänta gärna till efter ~12:30 med att höra av er ifall det skulle strula.


Introkurs - 2/2 kl 17:31 -- Mötesplats: Signes - Krav: Inga

Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden.

Fortsättningskurs - 31/1 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt 2st Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+, exempelvis ytterligare printmaterial (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints!

Laserkurs - 30/1 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få access till vår redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material, det är bara fantasin som sätter gränserna!


Kom också ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen!

Ha det gött så ses vi!

// 3Dteamet