Hej alla 3D-entusiaster!

Nu är anmälan till läsperiodens nya kurser öppen. Nedan följer kurserna i kronologisk ordning.


Fortsättningskurs - 13/11 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt 2st Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+, exempelvis ytterligare printmaterial (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints!


Laserskärare - 14/11 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få access till vår Redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material som exempelvis trä, det är bara fantasin som sätter gränserna!


SLA Formlabs - 15/11 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs, Fortsättningskurs

SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Denna kurs ger dig access till våra "plug-and-play" SLA skrivare Form2 och Form3, de är inte lika snabba som SL1S, men är enklare att använda och kan printa större utskrifter (ändrad)
Introkurs - 16/11 kl 17:31 -- Mötesplats: Signes - Krav: Inga

Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden.


SLA Prusa - 21/11 kl 17:31 — Mötesplats: Signes - Krav: Introkurs, Fortsättningskurs

SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Men! Med den nya SL1S skrivaren så kan en få högkvalitativa utskrifter snabbare en vad vanliga filamentskrivare klarar av!


Kom också ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen! Om det står att ni är reserv och det finns plater kvar kommer vi att manuellt fixa detta.

Här är sidan för anmälan: https://3dteamet.se/schedule

Ha det gött så ses vi!

// 3Dteamet