Hej alla 3D-entusiaster!


LP2 har börjat och det firar vi i 3Dteamet med att hålla kurser! Vi kommer hålla i intro-, fortsättnings- och laserkursen denna LP. Ingen Form2-kurs då vi eventuellt arbetar med en överaskning kring denna!!!

Kursanmälan öppnar imorgon (15/11) klockan 12. Vi har tidigare haft problem med att hemsidan inte alltid öppnar kurserna när vi vill, så vänta gärna till efter ~12:30 att höra av er ifall det skulle strula.


Introkurs - 24/11 kl 17:31 -- Mötesplats: Signes - Krav: Inga

Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden.

Fortsättningskurs - 23/11 kl 17:31 -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+ som exempelvis andra material (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints!

Laserkurs - 22/11 kl 17:15 (notera annan starttid!) -- Mötesplats: 3D-Verkstaden - Krav: Introkurs

Få access till vår redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material, det är bara fantasin som sätter gränserna!


Kom också ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen!

Ha det gött så ses vi!

// 3Dteamet